17 Kasım 2011 Perşembe

Nokia 100 Cep Telefonu

Nokia 100 Cep Telefonu ekopasaj.com

2011 yılı Ağustos ayında yeni modellerini tanıtan Nokia firması Nokia 100 modelini kullanıcısıyla Kasım ayında buluşturmaya hazırlanıyor. Giriş seviyesi telefonları arasında yer aşan Nokia 100 temel özellikleri barındırırken kullanışlı tasarımı ve kullanışlı uygulamaları ile ön plana çıkıyor.

Nokia 100 Cep Telefonu Tasarım ve Boyut

110x45.5x14.9 mm boyutlarına sahip olan Nokia 100, giriş seviyesi telefonlar arasında yer alırken uyumlu boyutları ile cebinizde, elinizde ya da çantanızda rahatlıkla taşımınıza imkan tanıyor. Kompakt boyutları kadar 69.6 gram ağırlığa sahip olan telefon oldukça hafif olup, elinizde taşıdığınızı bile unutabilirsiniz.
1.8 inç boyutunda TFT ekranı altında navigasyon tuşu ile birlikte arama/kapama ve iki adet kontrol tuşu ile birlikte sayısal tuş takımı barındıran telefonun tuşları oldukça büyük boyutlara sahip olup, yumuşak tuşlardan meydana gelmiştir. Mavi, Pembe, kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile birlikte sunulan cihazın istediğiniz kapak renginden birini seçerek kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Nokia 100 Cep Telefonu Özellikler

Telefon Rehberi: Nokia 100'ün telefon rehberine 500 kişiye kadar kişi kaydı yapabiliyorsunuz. giriş seviyesi telefonlardan olan cihaz maalesef gelişmiş özellikleri barındırmazken temel ihtiyaçlarınıza cevap veriyor.
Nokia 100 Ekran - Display Nokia 100 Cep Telefonu
128x160 piksel çözünürlüğünde 1.8 inç boyutunda TFT ekrana sahip olan Nokia 100, küçük boyuttaki ekranında 65k renk desteği sunuyor. Cihazın 3x3 düzeninde menü düzenine sahip olup, bu uygulamaları ekran altında yer alan butonlar yardımıyla rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz.
Nokia 100 Mesaj Özellikleri Sadece SMS desteği sunan Nokia 100 sayısal tuş takımı sayesinde mesajlarınızı kolaylıkla oluşturmanıza imkan tanıyor. Cihazın basit yapıya ve kullanıma sahip mesaj editörü yardımıyla gönderilmiş, gelen ve giden kutusundaki mesajlarınıza erişim sağlayabiliyorsunuz. İnternet desteği sunmayan cihaz maalesef E-posta desteği de içermiyor.
Nokia 100 Multimedia Özellikleri Kamerası, müzik çaları ve diğer multimedya içeriklerini desteklemeyen Nokia 100 sadece FM radyosu ile birlikte sunulurken, radyosunu kulaklığın anten görevi görmesi yardımıyla kullanabiliyor, çevrenizdeki istasyonları kaydederek dinleme yapabiliyorsunuz.
Nokia 100 Kullanılabilirlik ve PerformansSinyal alımı ve ses kalitesi konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmayan Nokia 100 ile telefon görüşmeleriniz rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. 850 mAh Li-Ion batarya kapasitesi ile sunulan cihaz 7 saat konuşma ve 840 saat bekleme yapmanıza olanak sağlıyor.

Nokia 100 Teknik Özellikleri
Ağırlık: 69.9 g
Genişlik: 45.5 mm
Yükseklik: 110 mm
Derinlik: 14.9 mm
Ekran Büyüklüğü: 1.8"
Piyasaya Çıkış Tarihi: 2011, ---
Renkler: Mavi, Pembe, Siyah, Kırmızı
Network: GSM 900 / 1800
Veri: YOK
Hafıza: ---
Genişletilebilir Hafıza: YOK
Bağlantı: YOK
Web Tarayıcısı: YOK
Media ve Müzik: YOK
Kamera: YOK
Mesajlaşma: SMS
İşletim Sistemi: ---
Genişletilebilir Hafıza: YOK
İşlemci: ---
Melodi: Titreşim, Polifonik
Diğer Özellikler: FM radyo, Organizatör, Prediktif metin girişi
Batarya: 850 mAh Li-IOn
Konuşma Süresi: 440 dakika
Bekleme Süresi: 84/ saat
Sar Değerleri: Baş: --- Gövde: ---
 İlgili Linkler
- ekopasaj wordpress - ekopasaj blogspot - ekopasaj blogcu - ekopasaj blog -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder